PARQ - Kreiranje zelenih, pametnih i povezanih gradova

descărcare.gif

Zdravo!
Danas smo u poziciji da uđemo u novu eru, nazvanu blockchain, tačnije, Internet Value, koji se zasniva na digitalnoj robi. Blockchain nam omogućava da razmjenimo sva digitalna sredstva u bilo kom trenutku bilo gdje u svijetu. Kao tradicionalni registar, blokchain je u osnovi dnevnik transakcija. Ove transakcije mogu biti razmjena novca, roba ili podataka. Decentralizovane aplikacije i decentralizacija uglavnom imaju tendenciju da uhvate sve nove tehnologije, važni koraci koji se preduzimaju u ovoj oblasti koji sada počinju da privlače više prihoda od vizionarskih investitora.
Sada želim da vam predstavim jedan od ovogodišnjih startupa koji se zove PARQ. Objasniću vam o ovom početku, zvaničnoj prodaji čipova, tima i potencijala.

https://www.parqtoken.com/
Parksen se bori protiv zagušenja u svetu i zagađenja kroz zelenu, pametnu i povezanu gradsku platformu, koja koristi IOTA i Ethereum blockchain, pametne ugovore, IoT uređaje, veštačku inteligenciju i aplikaciju za parkiranje u realnom vremenu. Parking Park aplikacija, koja radi u preko 100 holandskih opština, omogućava vozačima širom planete da pronađu i plaćaju svoje parkirno mjesto u naprednim, pokazujući im najbliže destinaciji, čuvajući ih novcem, vremenom i frustracijom, kao i pomoć da smanjite emisije CO2. Dobijamo naknadu od 5% za sve transakcije parkiranja koje su aktivirane od strane našeg SAAS rješenja zasnovane na oblaku, te distribucijom pametnih, niskih cijena IoT uređaja i besplatne platforme za komercijalne usluge za parkiranje i lokalne, regionalne i nacionalne vlade, Cilj nam je da porememo industriju od 100 milijardi dolara.

d6cb387518278202337.png

O PARQ-u
Parksen je lako usvojiva zelena, pametna i povezana gradska platforma koja je dostupna putem javnog API-ja i radi u potpunosti na postojećem Parksen Parking Cloudu. Korišćenjem Ethereum Blockchain-a i naših vlastitih PARQ Utility Tokens-a, nudićemo različita rešenja i pametne ugovore koji će direktno imati koristi od širokog spektra zainteresovanih strana unutar urbanih metropola i manjih gradova.
Cilj nam je da koristimo otvorenu i univerzalnu knjigu za snimanje i mapiranje podataka koji će nam dati sliku glavnih zadataka u urbanim sredinama. Sa tim informacijama možemo kontinuirano poboljšati protok saobraćaja i smanjiti emisije ugljen monoksida i zagušenja, istovremeno zamjenjujući i obnoviti zastarjenu tehnologiju i investirati u pametna rešenja za parkiranje pomoću uređaja IoT (Internet stvari), uređaja zelenog polja, aplikacije za parkiranje u realnom vremenu i univerzalne kontrolne table.

Token
PARQ će imati svoj token nazvan PARQ, to će biti tip ERC20 i on će se baviti platformom ethereum.
Cena PreICO: 1 PARQ = 0.07 USD
Cijena u ICO: 1 PARQ = 0.08 USD
Tokens na prodaju: 250,000,000

Screenshot_3.png

RoadMap

V4BUgNY.png

Tim i savjetnik
Taem
Eddie Postma: CEO
Paul Heath: OCD
Fokko van der Bosch: IT arhitekta
Arjan Douwes: Senior Developer
Massimo Bensi: Senior Developer
Joost Platje: Global strategija održivosti
Roy van Pamelen: Specijalista za urbanistički razvoj
Tanna Heath: Menadžer procjene rizika
Cor Alberts: Pravni savjetnik
Maarten Voskuil: Pravni savjetnik za privatnost potrošača
Wilhelm Roth: Menadžer marketinga i komunikacija
Jan Heemskerk: Content Manager
Marc Garcia Abellan: menadžer društvenih medija i zajednice

SAVJETOVALCI
Simon Cocking
Jason Hung
Richard Krawczyk
Mohamed Roushdy

Možete pronaći sve detalje o ovom projektu, prodaju čipova, tim i korake koje će uzeti u detaljnijem obliku i sa više tehničkih detalja na dolenavedenim adresama:

Web lokacija: https://www.parqtoken.com/
Whitepaper: https://www.parqtoken.com/wp-content/uploads/2018/01/Whitepaper_PARQ.pdf
Telegram: https://t.me/parqtoken

autor: sembilu
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1230918

ETH: 0xa3a835945f506D58cEC6B4DcfCe2C890B3774100

Comments

Popular posts from this blog

zeosX