HETACHAIN - Maksimiziranje performansi sistema


Pozdravljam svoje prijatelje sa novim projektom danas i vidim njihovu sjajnu ideju:

Novi horizonti i faze u ere Blockchain, Blockchain 3.0. HETACHAIN ​​je osnovan, pozicioniran kao jednostavan za korištenje, fleksibilan za korisnike, programera (jednostavno sklapanje pametnih ugovora) i platforme sa visokim performansama blok-kanala. Blockchain koji je izgrađen uz primjenu nivoa kompanije na umu.

HETACHAIN ​​je hibrid efikasnijeg dPOS-a (ova tvrdnja se fokusira na propusnost bloka u poređenju sa POW i POS) i Vizantijska greška tolerancije (BFT) je spremna da maksimizira performanse sistema.

Od početka Blockchain-a, zajednica programera se bavila trilemom skalabilnosti. HETACHAIN ​​dolazi sa nizom funkcija koje se tehnički fokusiraju na jednostavnu upotrebu, a takođe i daju decentralizovanoj zajednici programera mogućnost da ne samo da budu u mogućnosti da implementiraju pametne ugovore za rad decentralizovanih aplikacija (dApps), već i slabosti koje su inherentne njegovoj prethodnoj blokchain mreži u oblasti upravljanja, sistemom propusnog opsega i masovnim usvajanjem.


Sa DPoS + BFT koncepcijskim hibridnim algoritmom, trilemma skalabilnosti koja se pokreće sa HETACHAIN-om ohrabruje blokčane mreže koje su zaista demokratski upravljane, jer one takođe balansiraju propusnost sistema.

Bolja verzija EOS mreže u kojoj je izabrano samo 21 supernod da djeluju kao proizvođači bloka koji se teoretski pokazao osjetljivim na dogovaranje među supernodama, HETACHAIN ​​je upravljao decentralizovanim sistemom od 33 Masternodesa koji su programirani stohastički kako bi imali jednake mogućnosti za popunjavanje i proizvodnju sledeći blok u lancu. To obezbeđuje veoma visoku propusnost dok istovremeno obezbedi demokratsku decentralizaciju u mrežama koje su postale glavna osuda drugih mreža koji pokušavaju da prekinu trilemu skalabilnosti.

Postizanje masovnog usvajanja je samo jedan korak sa HETACHAIN-om, jer gradi jednostavnost korišćenja sa boljim mrežnim mogućnostima kako bi omogućila izračunavanja industrijske klase na svojoj mreži.

HetaCoin - HETA

Predstavljamo HetaCoin, internu kripto-valutu koja se koristi unutar MainChain-a. HetaCoin koristi preduzeće ili korisnik koji koristi uslugu Heta Blockchain za plaćanje "naknade za korišćenje".

Predlažemo ove načine korišćenja HetaCoin-a.
Kada korisnik kreira transakciju za razmjenu svojih novčića ili toketa koji je napravio Heta, on mora platiti unapred definisanu montažu HetaCoin-a. Ovo se zove Transaction Fee. Ova obavezna naknada je ono što HetaCoin čini stvarnu vrijednost sistemu. Takođe sprečava trgovce da poplavi mrežu neograničenim mikro transakcijama.

Kada korisnik učestvuje u procesu konsenzusa ili validacije PrivateChain-a ili MainChain-a, on bi trebao biti nagrađen određenom količinom HetaCoin-a. Ovo se takođe zove Endorsing Reward. Stopa nagrađivanja konsenzusa zavisi od toga koliko truda učesnik troši u procesu.

Heta Tokenizacija


Projekcija Timeline & Roadmap

K1 i Q2 2018
Dizajniranje HetaChaina
Pisanje bele boje

Q2 i Q3 2018
Glavni razvoj
UI prikazuje blokčane podatke
Demonstracija novčanika
Hetachain ICO događaj
Privatna prodaja HetaChain ICO

Q4 2018
HetaChain blok istraživač demo
Hetachain test mreža (testna verzija)
Početak javne prodaje HetaChain ICO
Listing HETA token na zamjeni
Privatechain razvoj

Q1 2019
Izdanje web portala
Dapp razvoj
Pametan razvoj ugovora
Ažuriranje novčanika (multi-Token)
HetaChain test neto lansiranje

K2 2019
Prebuđeni Dapp
Automatski kreiraj Dapp
Portal za obračun HETA naknade
HetaChain blok istraživač (ažuriranje)
Hetachain mainnet (testna verzija)

Q3 2019
Hetacoin
Hetachain mainnet lansiranje

HetaChain Team & Advisory


Savjetodavni odbor


Ovdje objašnjenje od mene i izbjegavanje svih oblika prevare molim potražite tačne i pouzdane informacije ili posjetite link koji sam navedio u nastavku:

WEBSAJTA: https: //heta.org/
WHITEPAPER: https: //heta.org/docs/HetaChain_whitepaper_en-ver-1.0.pdf
FACEBOOK: https: //www.facebook.com/hetachainofficial
TWITTER: https: //twitter.com/Heta_org
TELEGRAM: https: //t.me/Hetachain_Community

autor: sembilu
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1230918

ETH: 0xa3a835945f506D58cEC6B4DcfCe2C890B3774100

Comments

Popular posts from this blog

zeosX